Tietosuoja
Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

Tietosuoja

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

 

Rekisterinpitäjä

Sporttori

RJ-Kuntoiluseteli Oy

Rinnakkaistie 19

65350 VAASA

Y-tunnus: 1965186-6

 

Rekisterin nimi

Sporttorin asiakasrekisteri

 

Yhteydenotot

Rekisterinpitäjän sähköpostiosoite: info@sporttori.fi 

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Sporttorin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä voidaan käyttää myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Sporttorin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin sekä Sporttorin taustayhtiön asiakas- ja tuotetiedottamiseen, markkinointiin, tutkimuksiin tai kilpailuihin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Asiakkaat saavat ajankohtaista viestintää sähköisesti, jos ovat siihen luvan antaneet.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Sporttorin asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

·         Henkilön nimi

·         Sähköpostiosoite

·         Puhelinnumero

·         Postiosoite

·         Yritysasiakkailla myös yrityksen nimi sekä Y-tunnus

·         Asuinlääni

·         Tilaustiedot

·         Tilausten toimitusten seurantatiedot

·         Tunnistetiedot omalle tilille (esim käyttäjätunnus)

 

Tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka rekisteröitävä henkilö on luovuttanut rekisterinpitäjälle Sporttorin verkkokaupassa tai muussa sen käytössä olevassa sähköisessä järjestelmässä.

 

Tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta yhtiön ulkopuolisille tahoille eikä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoteknisistä syistä osa tiedoista saattaa sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, joista niitä käsitellään sähköisesti. Tietoja ei edelleen luovuteta sivullisille.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu palomuurein ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisteriin on pääsy vain rekisterin ylläpitäjän nimetyillä työntekijöillä. Rekisteri sijaitsee Sporttorin salasanasuojatulla palvelimella.

 

Tietojen tarkastusoikeus

Asiakasrekisteriin merkityllä henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin merkityt tiedot henkilötietolain 26 §:n mukaisesti. Tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna kirjallisesti Rekisterinpitäjä Sporttorin postiosoitteeseen.

 

Asiakastietojen korjaaminen

Rekisteriin merkityn asiakkaan on mahdollista täydentää ja korjata hänestä tallennettuja tietoja. Asiakas voi päivittää omia asiakastili-tietojaan Sporttorin verkkokaupassa. Asiakastietojen korjaaminen edellyttää omalle tilille kirjautumista niillä käyttäjätunnuksilla, jotka asiakas on itse luonut.

 

Evästeet (cookies)

Eväste on pieni tiedosto, joka jää käyttäjän tietokoneelle. Evästeitä käytetään yleisesti verkkosivuilla mahdollistamaan käyttäjän toimintoja. Evästeet mahdollistavat käyttäjän käyttäytymisen seurannan kyseisellä sivustolla. Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeitä käyttävän verkkosivun on ilmoitettava evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta.

Sporttori käyttää evästeitä sivuston toiminnoissa, mm. asiakasvirtojen mittaamiseen ja tuote-ehdotuksiin. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista.

Back to Top