Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

Toimitustavat

Toimitustavat

 

Nouto myymälästä

Arkisin 12:00 - 15:00. Rinnakkaistie 19, 65350 Vaasa

Tilaa netissä / nouda myymälästä

 

Toimitamme tilaukset myös kirjattuna ja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Hinnat alkaen 0,00EUR.

Toimitamme ostoksia Suomeen, Ahvenanmaalle (  Ahvenanmaalle toimituskulut ja tuotteet alv 0% ja kaikki toimitukset Postin Itella Economy. ), sekä EU- alueelle.

Toimimme yhteistyössä Postin, sekä Matkahuollon kanssa ja käytämme seuraavia toimituspalveluja:

POSTI:

-       Itella economy

Toimitus lähetetään kaikkialle Suomessa postista noudettavaksi. Lähetys on noudettavissa postista 2 viikon ajan. Saapumisilmoitus asiakkaalle tekstiviestillä ja sähköpostilla

 

-       Itella Smartpost

Toimitus lähetetään valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Asiakas saa lokeron avauskoodin tekstiviestillä  Lähetys on noudettavissa 7 päivän ajan.

 

-       Itella Express business day

Toimitus lähetetään työpaikallesi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus työpaikallesi. Paketti on noudettavissa postista 2 viikon ajan.

 

-       Itella express flex

Toimitus toimitetaan kotiisi. Posti ottaa yhteyttä vastaanottajaan toimitusajan sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle lähetetään soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla paikkakunnilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä

 

Lisäpalvelut :
- Postiennakko / economy = 6,90 / kpl

 

Toimitus ulkomaille / EU-maat:

Kiinteä toimitushinta 20EUR;

Alankomaat, Belgia, Latvia, Liettua, Luxenburg, Ruotsi, Saksa, Tanska, Viro

 

Kiinteä toimitushinta 30EUR;

Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malta, Monaco, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Slovakia, Sloveia, Tsekin tasavalta, Unkari

 

MATKAHUOLTO:

-       Lähellä paketti

Toimitus lähetetään noudettavaksi Siwaan, Valintataloon, Euromarkettiin tai Matkahuoltoon. Lähetys on noudettavissa 2 viikon ajan. Saapumisilmoitus asiakkaalle tekstiviestillä.

 

-       Bussipaketti

Toimitus lähetetään noudettavaksi määränpäässä matkahuollosta. Lähetys noudettavissa 2 viikon ajan. Saapumisilmoitus asiakkaalle tekstiviestillä.

 

-       Jakopaketti

Toimitus toimitetaan asiakkaalle perille asti koko maassa. Lähetykset jaetaan vastaanottajalle kun jakeluajasta on sovittu. Jakeluaika sovitaan soittamalla tai SMS viestillä.

 

Lisäpalvelut :
- Bussiennakko / bussipaketti  = 6,90 / kpl

Back to Top