Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

Maksutavat

Maksaminen

Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Kun maksusi on kirjautunut suoritetuksi Sporttorille, sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin tilaustiedot –sivuille ( Sporttoriin kirjautuneet tilaajat ), josta pääset tarkastelemaan tilaustasi tai tilaushistoriaasi.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Korttimaksut: ( Visa  debit / credit, Visa electron , MasterCard, American Express )

Sporttori ei peri ylimääräisiä maksuja asiakkaan maksaessa hyväksytyillä maksukorteilla.

 

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Sporttori ei peri ylimääräisiä maksuja asiakkaan maksaessa verkkopankissa.

 

Collector Lasku- / Osamaksu

Ostokset voi maksaa laskulla kokonaan tai maksun voi jakaa pienempiin osamaksueriin. Laskulle saa korotonta ja kulutonta maksuaikaa aina ostohetkestä seuraavan kalenterikuukauden loppuun saakka (30-60 päivää). Laskun erääntyessä on laskun summa mahdollista maksaa kokonaan pois tai sen voi jakaa pienempiin 1-12 kk:n osamaksueriin.

 

Sporttori ei peri ylimääräisiä maksuja asiakkaan maksaessa Collectorilla.

 

Laskutus- ja osamaksupalvelu Joustolla:

Voit ostaa Suomessa tuotteitamme helposti ja turvallisesti Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa yhteystyössä Paytrailin kanssa. 

Jouston kulu –ja korkolaskuri on tarkistettavissa osoitteesta;

https://www.jousto.com/kuluttajalle/laskuri

Sporttori ei peri ylimääräisiä maksuja asiakkaan maksaessa Joustolla

 

Paytrail-tili

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.
Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

 

Back to Top