Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

NIKE MERCURIALX PRO STREET IC Black-Volt-White, miesten sisäpelikenkä

NIKE MERCURIALX PRO STREET IC Black-Volt-White, miesten sisäpelikenkä
NIKE MERCURIALX PRO STREET IC Black-Volt-White, miesten sisäpelikenkä NIKE MERCURIALX PRO STREET IC Black-Volt-White, miesten sisäpelikenkä
Kategoriat: Kengät, Sisäpelikengät
Valmistaja: Nike
Tuotekoodi: 725248-017.96LL
Saatavuus: 17
NOPEA TOIMITUS
65,90€
34,99€

Vaihtoehdot


* EU Koko:


Määrä:  
   - TAI -   

KOKOTAULUKKOJA

MercurialX Pro on tehty kevyellä ja hengittävällä, verkkomaisella päällisellä. Verkkopäällinen on kengän etuosassa päällystetty Niken Trophy Touch -materiaalilla. Rakeinen pinta takaa hyvän kontrollin palloon. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä pitää huolta siitä, että kenkä on mukava mutta myös erittäin tarkka. Dominoidaksesi pienpelejä, kengän tulee istua tiukasti jalkaasi. Tätä varten kengässä on sisäinen "häkki", joka lukitsee jalkasi kengän sisään.
Kengän etuosa on tehty erittäin joustavaksi, jotta kaikki pienetkin liikkeet tulevat tehokkaiksi kentällä. Matalaksi tehty kengän kärki tarjoaa alustan kikkailulle ja pienille siirroille. Toisaalta taas kengän kantaosa tarjoaa ekstrasuojaa ja tukea.
Phylon -välipohja vaimentaa iskuja mainiosti ja tarjoaa hyvän tuen pallokosketuksiin. Ulkopohja on erittäin pitävä sekä kenttään että palloon nähden, jotta pystyt maksimaalisesti kontrolloimaan kentän tapahtumia.
Sisäkenkä merkitsemättömillä pohjilla kiillotetuille pinnoille.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Back to Top