Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

HEAD GRAPHENE XT RADICAL MP, tennismaila 2016 malli

Sold Out
HEAD GRAPHENE XT RADICAL MP, tennismaila 2016 malli
Kategoriat: Tennis, Tennismailat
Valmistaja: HEAD
Tuotekoodi: 230216-11.20.D
Saatavuus: Toistaiseksi loppu
NOPEA TOIMITUS
267,00€
139,99€

Vaihtoehdot


* Kahvakoko:

Määrä:  
   - TAI -   

Tuote Kuvaus:
Uusi malli XT Radical -mailasta MP A -mallilla, mikä tarkoittaa, että voit valita jännityksen välillä 16*16 ja 16*19. Me toimitamme mailan 16*19. Huom! Maila toimitetaan ilman jänteitä.

Tämän vimeisimmän Radical-sarjan mailojen kahvaan on lisätty uusi, kevyempi ja vahvempi materiaali Graphene XT. Sen ansiosta maila on helpommin svingattava ja se tuottaa enemmän vauhtia.

Graphene on materiaali, jonka Head on valinnut kaikkiin uusiin huippumailoihinsa. Kaksi tutkijaa jakoivat nobelin fysiikkapalkinnon 2010, kun he keksivät tämän materiaalin. Erona tavalliseen grafiittiin on se, että graphene tehdään ohuista levyistä, jotka ovat vain yhden atomin paksuisia, mikä antaa sille uniikit ominaisuudet.

Tämän uskomattoman vahvan materiaalin ansiosta painon voi jakaa mailaan eritavoilla vaikuttamatta tasapainopisteeseen. Erilaisen painonjaon ansiosta sämä maila tarjoaa enemmän vauhtia samanaikaisesti, kun siinä säilyy kontrolli ja pelituntuma.

Graphene XT Radical MP A sopii erityisesti taitaville kuntoilijoille ja kilpapelaajille, jotka haluavat mailan päästä kevyen mailan.

Toimitetaan jännittämättömänä

Paino: 295 gram
Osuma-alue: 98 sq inch
Jännitys: 16*19
Tasapaino: 315 mm
Kehysleveys: 20/23/21 mm

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Back to Top