Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

YONEX ARCSABER 9FL frame 4U/4G, sulkapallomaila

YONEX ARCSABER 9FL frame 4U/4G, sulkapallomaila
Kategoriat: Tarjoukset, Sulkapallo, Sulkapallomailat
Valmistaja: Yonex
Tuotekoodi: 4549317221167.MS.A
Saatavuus: 1
NOPEA TOIMITUS
179,00€
89,99€
Määrä:  
   - TAI -   

Tuote Kuvaus:
Yonexin Arc-sarja on sulkapallomailasarja, jossa on Even Balance. Mailat ovat yleisesti ottaen helpostipelattavia ja tarjoavat erittäin hienon pääsyn vauhtiin. Arc tarkoittaa jousennuolta, ja se taas tarkoittaa, että maila joustaa myös mailanpäästä eikä vain varresta. Tämän ansiosta pallo pysyy 5% pidempään jännepedissä ja ampuu sitten eteenpäin.

Onnistuakseen tässä, kehys sisältää grafiittiputken, joka liikkuu samansuuntaisesti grafiittilevyjen sijaan, joista mailat ovat yleisesti rakennettu.

Arc Saber 9FL on yksi Yonexin suursatsauksista kaudelle 2013-2014. Edeltäjästä vuoden takaa tuli nopeasti erittäin suosittu. Kohderyhmä oli ja on edelleen pääasiassa taitavat nais- ja tyttöpelaajat, mutta myös monet miespelaajat ovat valinneet tämän mallin.

Tässä uudessa mallissa on niin sanottu Touchflex, joka antaa hienon käsiteltävyyden sekä hyvän vauhdin todella kevyeen mailaan.

Tämä maila Arc Saber -perheessä on, kuten myös sen sisärukset, rakennettu viimeisintä teknologiaa käyttäen. Lisäksi se on valmistettu sopimaan erityisesti naispelaajille. Uusi hiilikuitujen yhdistelmä luo hieman ohuemman kehyksen, mutta jättää mailaan saman voiman ja painon kuin aikaisemmin. Kaikki tämä vauhti- ja kontrolliominaisuuksien optimoimiseksi.

Arc Saber 9FL on lisäksi erittäin hyvännäköinen maila hienoilla väreillä!

Flex: Medium
Grippikoko/paino: 4U (80-84.9 gram)
Grippi: G4

Maila toimitetaan jännittämättömänä

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Back to Top