Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty

BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty
BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty BABOLAT PURE DRIVE, tennismaila jännitetty
Kategoriat: Tarjoukset, Tennis, Tennismailat
Valmistaja: Babolat
Tuotekoodi: 102234.20.A.
Saatavuus: 3
NOPEA TOIMITUS
249,00€
139,99€

Vaihtoehdot


* Kahvakoko:


Määrä:  
   - TAI -   

Uutuus Babolatilta vuoden 2016 malli!

Pure Drive -sarja on Babolatin eniten myydyin ja suosituin malli siitä lähtien, kun yritys aloitti mailojen valmistuksen vuonna 1994. Nyt tämä malli lanseerataan päivitettynä versiona, jossa on uusi design sekä uusi FSI-teknologia (Frame String Interaction Technology).

FSI-teknologia tarkoittaa tiheämpää jännitystä sweetspotin kohdalla, joka on hieman mailan keskikohdan yläpuolella. Muuten maila on aikaisemman mallin kaltainen ja tarjoaa edelleen todella hyvän vauhdin sekä spinnin palloon. Värinänvaimennussysteemi Cortex Expert on sisäänrakennettuna mailan kahvaan, mikä vähentää mailan värinää ja antaa paremman tuntuman pallo-osumassa.

Kuten aikaisemminkin, tämä mailamalli sopii niin aloittelijoille, kuntoilijoille kuin kilpapelaajillekin, jotka haluavat hienon vauhdin, spinnin ja nyt myös enemmän kontrollia/pelituntumaa.

 

Kehän koko: 100
Paino: 300g
Tasapaino kohta: 320mm
Materiaali: Grafiitti

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Back to Top