Ostoskori on tyhjä!
  • Suomi
  • Swedisih
  • English
Tervetuloa! Kirjaudu sisään tai Luo tili.

UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä

NEW
UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä
UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä UVEX FINALE blac matt, pyöräilykypärä
Kategoriat: Tarjoukset, Muut tuotteet, Pyöräily, Uutuudet
Valmistaja: Uvex
Tuotekoodi: 4108050115-7.56.YH
Saatavuus: 1
NOPEA TOIMITUS
119,95€
59,99€

Vaihtoehdot


* Kypärän koko:


Määrä:  
   - TAI -   

Kuvaus Uvex finale - Kypärä - musta matta

Enduro-tyyli Trail-Bikers
Nimi finale kertoo kaiken: Testattu kuulussa: Enduro World Series Finale Liguressa, The uvex Finale MTB kypärä on valmistettu motoristien kanssa, paras materiaali ylivoimainen, suoja ja suuri ilmanvaihto. Suunnittelu uvex Finale muotoillut sivuosat ja enemmän pinta takana, antaa  päähän lisää turvallisuutta ja samalla pysyy uskollisena Enduro tyyliin. Huolimatta ylimääräistä suojapintoja, The uvex insinöörit ovat minimoineet painon vain 300 grammaa. Hienosäädetty taitava tuuletus-hallintajärjestelmä, on erinomainen esim. kuumissa olosuhteissa kuten Välimeren polkuja Finale Liguressa, viileä ja mukava tunne päässä on ratkaiseva tekijä, auttaa keskittymis- ja suorituskykyyyn.

Siksi uvex finaali on varustettu kakdellakymmenellä tuuletusaukolla, jotka tarjoavat ihanteellisen ilmankierron yhdessä tuuletuskanavien kanssa. Sopii täydellisesti jokaisen pään muoto voidaan säätää tarkasti käyttämällä uvex anatomiset IAS-järjestelmään. Koska istuva kypärä, estää kypärän liukumasta nopeasti alamäessä ja on tärkeä turvallisuustekijä.

Protection Fit Comfort
◾Valmistettu Saksassa
◾Double Inmould Technology
◾Standards: EN 1078 | TÜV GS | CE

◾2 kuorikokoa
◾Anatomic IAS
◾Monomatic
◾FAS hihna

◾20 tuuletuskanavaa
◾Vent tyynyt
◾Hytysverkko
◾Liikuteltava visiiri XB 480
◾Paino 300 g
 
Teknologia
◾ Double Inmould Technology
 Suojaava EPS materiaali vaahdotetaan suoraan polykarbonaattikuoreen. Saat kevyen kypärän korkealla iskunkestävyydellä. Täydellinen EPS sisäkerros ja polykarbonaatti ulompi kerros. Double Inmould tekniikka antaa kaikki edut inmould rakentamiseen, plus täydellinen all-round polykarbonaattikuori suojaa päätä. Suojaa ulkoreunan vaurioilta ja näyttää hyvältä.
◾ Anatominen IAS
 Uvex käyttää upouutta anatomiset IAS mitoitus järjestelmä, varmistaa täydellisen yksittäisten sopivuuden jokaisen päähän. Se mahdollistaa tarkan ja yksilöllinen säädön kypärään vain yhdellä kädellä.
◾ MONOMATIC - Button-press säätö
 Monivaiheinen ja anatomisesti muotoiltu: uvex n MONOMATIC helpottaa sulkemista, avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella yhdellä kädellä. Leukahihna istuu aina täydellisesti.
◾ FAS - helppo ja käytännöllinen
Fast System hihnoja voidaan helposti ja jatkuvasti muokata täsmälleen pään muodon mukaan. Kypärä pysyy tukevasti päässä kaikissa tilanteissa ja hihnoja on aina helppo säätää.
◾ Vent Pads - Korkealaatuinen
 Sisätilojen ominaisuudet vaikuttavat merkittävästi kypärää mukavuuteen. Vent Pads koostuu korkealaatuisesta kosteudenestoon, kohokuvioitu ilmanvaihtokanavat. Ne ovat mukavia ja pehmeitä iholla, kuivat nopeasti, ovat irrotettavia ja pestäviä.

Sisä kuori materiaalit ◾Kuori: materiaali
 PC - lujasidoksisen polykarbonaattikuori antaa turvallisuutta. Double inmould  antaa lisäsuojaa alareunan ympäri.
◾Sisä: materiaali
 EPS - Suojaava materiaali sisältää mikroskooppisia ilmakammioita. Ne imevät tehokkaasti iskuvoimien aiheuttamat iskut.

Huomaa: Mittaa pään ympärysmitta saadaksesi oikean kypärän koon.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Back to Top